Andreea Gheorghe

Consultant

+40 723 224 070

 

 

Andreea Gheorghe și-a terminat studiile la Academia de Studii Economice specializarea Resurse Umane și, in urma cu 2 ani s-a alaturat echipei CNA International și și-a inceput  cariera în domeniul Resurselor Umane.

În calitate de Consultant în domeniul resurselor umane, cu experiență demonstrată în proiecte de head-hunting, responsabilitățile sale implică: definirea criteriilor de angajare, gasirea și interacțiunea cu  candidați și echipele interne, gestionarea întregului proces de selecție, menținerea relației cu clienții din diferite industrii – dovedind pasiune pentru procesul de căutare și fiind conectată la mediul de business.

În cadrul CNA Internațional, Andreea și-a dezvoltat abilitățile în gestionarea mai multor roluri deschise, implicându-se totodata și în activități de dezvoltare a afacerii. O altă parte a expertizei sale include lucrul cu echipe externe și sprijinirea proiectelor locale și internaționale.

 

O parte din realizările sale importante in cadrul CNA International este legată de finalizarea cu success a proiectelor în următoarele industrii: bunuri de larg consum, logistică, inginerie electrică, IT & C, farmaceutică, servicii financiare și, de asemenea, roluri în facility & property management.

Andreea așteaptă cu nerăbdare să obțină rezultate și mai valoroase la CNA Internațional și este mândră că face parte dintr-o companie atât de importantă.

 

Sectors:

Financial Services        IT&Technology        Infrastructure&Engineering        Supply Chain&Renewables 

 

Get in touch: