Balazs Gyenese

Partner – Advisory

    +36 20 3545 048

CNA International Korpas Partners

 

 

Balázs 20+ éves tapasztalattal rendelkezik a tehetségmenedzsment és fejlesztés területén, külön szem előtt tartva a coaching, a csapat és egyén facilitálás és a szervezeti transzformáció menedzsment komplex területét. Különböző HR helyi és régiós felsővezetői funkciókat látott el nagy, nemzetközi pénzügyi, professzionális szolgáltatások, IT és légügyi közlekedési területeken működő cégeknél, mint a Citigroup, Erste Bank, EY és SITA. Nemrégiben tért haza 8 éves, öböl-államokbeli megbízásából. Legutóbb részt vet a Magyar Kormány által kezdeményezett projektben, amely célja volt a Magyar startup ökoszisztéma fejlesztése és tehetséggondozása.

Mint üzleti tanácsadó Balázs elsődleges fókusza az agilis transzformáció, a változásmenedzsment felépítése, az értékesítési hatékonyság növelése, a digitalizációhoz és innovációhoz kapcsolódó változások kezelése, a működési és szervezeti hatékonyság fejlesztése, nem utolsósorban a kollaboratív és interkulturális intelligencia fejlesztése, a vezetői coaching és vezetői csapat facilitálása. Támogatja ügyfeleit abban is, hogy humán stratégiájukat finomítsák a Munkáltatói Értékígéret (EVP), a tehetség kiválasztás minősége, a szervezeti kultúra és értékek, a vezetőfejlesztés és vezetői utánpótlás, illetve a stratégiai munkaerőtervezés szempontjából finomítsák

Hitvallása, hogy  “pozitív változásokat facilitálni csak gondolkodás fejlesztése révén lehet”, ennek megfelelően működik együtt ügyfeleivel, hogy segítse őket a megfelelő szakmai válaszok megtalálásában. Balázs kollaboratív, de egyben pragmatikus személyiség, aki a felmerülő helyzeteket hatékonyan és strukturált módon kezeli. Ezenfelül hosszú, több évtizedes sikeres sportolói karrierrel rendelkezik, mint vitorlásversenyző több bajnoki cím birtokosa, beleértve a 2003-ban szerzett Európa bajnoki  títulust.

 

Sectors

Financial Services
IT & Technology
Public Sector
Business & Professional

 

Get in touch: