Erika Andor

+36 70 3151 128

 

 

Erika közel 10 éves tapasztalattal rendelkezik HR tanácsadás és Executive Search területen. Szakmai tudását olyan hazai és nemzetközi hírnévvel rendelkező tanácsadó cégeknél sajátíthatta el, mint Recruitment International, Iventa Hungary, Korn Ferry Hungary. 2020 februárjában már a CNA magyarországi csapatának tagjaként üdvözölhetjük. Izgatottan várja az előtte álló lehetőségeket.

Vezető és specialista keresésekben aktív részvétellel támogatta a kiválasztási folyamatokat, pénzügyi, értékesítési, általános management, műszaki és HR területeken. Nemcsak hazai, hanem EMEA és CEE régiós projektekben is részt vett. Feladatai közé tartozik a keresési stratégia kialakítása, iparági piackutatás, a megfelelő jelöltek felkutatása, bizalmi kapcsolat kiépítése, érdeklődés felkeltése az adott lehetőség kapcsán.

Lojális, nyitott, pozitív személyiségével támogatja a tanácsadók munkáját. Megoldás fókuszú, eredmény orientált, professzionális hozzáállást képviseli munkájában. Fontos számára az “emberi oldalról” való megközelítés, ebben látja fejlődést és a hatékonyságot.

 

Sectors

Manufacturing     Business & Professional    Energy & Renewables     Financial Services 

Get in touch: