Hungary

 

 

A CNA international Executive Search Hungary . ügyfelei részére felkutatja a megfelelő kulcsembert, a jövő tehetséges vezetőjét közép- illetve felsővezetői szinteken, akik biztosítják az ügyfeleink stabil működését és elvárt növekedését. Felmérjük és fejlesztjük a meglévő vezetői kompetenciák és szakmai képességek halmazát. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy mélyen megértsük az Ön üzletét, tartós és igényre szabott megoldásainkkal támogassuk szervezetének sikereit.

CNA Magyarország a cégcsoport egyik vezető irodája az executive search (vezetőkeresés és kiválasztás), és a direct search (direkt keresés) azaz a klasszikus fejvadászat területén. Ezenkívül aktívan támogatjuk ügyfeleinket egyéb humán erőforrás szolgáltatásokkal a management diagnosztika, vezetőfejlesztés, tehetségmenedzsment területeken egyaránt, beleértve olyan szakmai programokat, mint management audit, assessment centre (kiválasztó központ), development centre (fejlesztő központ), karrier coaching, outplacement, kompetenciamérés, bérezési tanácsadás stb.

A CNA nem csupán üres pozíciókat tölt be megfelelő képzettségű és tapasztalatú szakemberekkel. Cégünk felkutatja azt a legmegfelelőbb személyiséget, aki kiemelkedő professzionalitásán túl leginkább illeszkedik a cégkultúrához, a csapathoz, leendő mikrokörnyezetéhez.

Ügyfeleinket nem csak azzal támogatjuk, hogy megtaláljuk számukra a megfelelő kulcsembert, a jövő tehetséges vezetőjét, vagy a jelenlegi középvezetőket, illetve felsővezetőket, akik biztosítják az ügyfeleink stabil működését és elvárt növekedését, hanem felmérjük és fejlesztjük a meglévő vezetői kompetenciák és szakmai képességek halmazát. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy mélyen megértsük az Ön üzletét, tartós és igényre szabott megoldásainkkal támogassuk szervezetének sikereit.

 


                                                Office

CNA Hungary:

    Király u. 26, 1061, Budapest , Hungary

    + 36 20 3545 048

    hungary@cnaint.com

CNA International Korpas Partners

 

 


Meet the Team

 

 


Candidate Enquiry