Loreda Dragomir

Balkans Director - CNA International

+40 731002820

 

 

Loreda Dragomir este liderul CNA Internațional – Regiunea Balcanilor din București, România.

Înainte de a se alătura CNA Internațional, Loreda a fost Director General pentru România și Bulgaria pentru Kienbaum Executive Consultants GmbH, unde timp de aproape 8 ani a acumulat o experiența vasta în industria de căutare executivilor de top, în special în domeniile auto, industrial, productie, farmaceutic, retail și bunuri de larg consum.

În perioada 2008 – 2010, Loreda a lucrat în calitate de Director Operațiuni în cadrul Stanton Chase România, precum și ca lider al sectorului de activitate Bunuri de Larg Consum –  insustria Retail și Farmaceutică.

Înainte de această perioadă, Loreda a fost Director General România al Grafton Recruitment din 2006-2008.

Loreda cunoaște în profunzime numeroase sectoare de activitate, cum ar fi: produsele și serviciile de larg consum, sanatate/farmaceutic, producție și automotive, IT & C și telecom, precum și altele. Loreda are peste 14 ani experiență, cunoștințe și metodologie vaste in a livra numeroase proiecte de executive search, Centre de Evaluare și Dezvoltare, Audit Management, Outplacement, training.

În calitate de Director pentu Balcani în cadrul CNA Internațional, ea se va concentra pe consolidarea biroului din România, cu accent pe cautarea de executivi de top, precum și pe dezvoltarea regiunii balcanice, în special în zonele în care CNA Internațional nu este inca prezentă.

 

Get in touch: