Ágnes Mészáros

research CNA International

   + 36 70 7709 527

CNA International Korpas Partners

Research CNA International

 

Ágnes 2010-ben, egyetemi karrier tanácsadóként kezdte pályafutását. A tanácsadás mellett, feladatai közé tartozott az éves egyetemi állásbörzék szervezése és céges kapcsolattartása, alumni hallgatókkal kapcsolatos feladatok, tréningek és elhelyezkedést segítő előadások tartása, valamint EU-s pályázatokkal összefüggő szakmai feladatok lebonyolítása is. Ezt követően munkaerő kölcsönző cégnél toborzási csoportvezetői feladatokat látott el, majd pedig képzésfejlesztéssel foglalkozott. A CNA Hungary csapatához 2021 őszén csatlakozott.

 Hitvallás:

A mai rohanó világban a munkakeresés mikéntje folyamatosan változik. HR szakemberként gyakran szembesülök azzal, hogy tapasztalt munkavállalóknak is nehézséget okoz a dinamikusan változó pályázati elvárásokkal lépést tartani.

Márpedig az, hogy milyen munkát végzünk, közel sem mindegy, hiszen felnőtt életünk egyharmadát a munkahelyünkön töltjük. Foglalkozásunk és munkahelyi környezetünk szerves részét képezi annak akik vagyunk, és ahogy gondolkodunk önmagunkról. Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemli, hogy hatékonynak és sikeresnek érezhesse magát abban, amit csinál, és ez éppúgy igaz arra is, aki éppen munkahelyet vált és azokra is, akik a munkatársai lesznek. Éppen ezért munkám során nemcsak azt kell szemmel tartanom, hogy a megfelelő vezetőt találjam meg egy vállalat számára, hanem azt is, hogy a megfelelő helyet találjam meg annak, aki éppen a váltáson gondolkodik.

Motiváló számomra, hogy munkámmal segíthetek utat nyitni egy új lehetőség, egy új karrierállomás felé.

Fejvadászként és karrier tanácsadóként befolyásolni mások karrier döntéseit kihívás és egyben hatalmas felelősség is. Ezt a munkát kizárólag alázattal, türelemmel és emberséggel lehet jól végezni, mindig szem előtt tartva, hogy a munkában a mai napig a legfontosabb érték maga az ember.

„Megfelelő emberekkel a legnehezebb nap is könnyű, rossz társakkal a legegyszerűbb feladat is kínlódás” – Scott Kelly, űrhajós

Sectors

Manufacturing  Infrastructure & Engineering  Business & Professional   Energy & Renewables

Get in touch:

Click or drag a file to this area to upload.