Romania

 

România este o piață din Europa de Sud Est cu un potențial excelent, o locație strategică și un climat de afaceri favorabil, care continuă să atragă ca și investitori transferuri si startupuri ale unitaților de producție, centre de servicii regionale, firme de dezvoltare soft și centre de cercetare și dezvoltare. A avut una dintre cele mai performante economii din UE în 2017, cu o creștere a PIB-ului de 6,9%. Consumul privat a fost principalul motor al creșterii, susținut de o politică fiscală pro-ciclică, o creștere a salariilor și o rată scazută a șomajului.

CNA International și-a început activitatea în România in 2014, și încă de la început am ajutat cu success numeroși clienți să angajeze și să rețină personal calificat. Cu expertiza dovedita in piata locala,  acces la  rețele de candidați, resurse globale și o înțelegere profundă a domeniilor de activitate și a obiectivelor de afaceri ale clienților noștri, consultanții noștri identifică, atrag  și evaluează cei mai buni profeșioniști pe care piața forței de muncă îi oferă, avand un istoric considerabil în a găsi și recomanda candidați potriviți pentru joburi potrivite.

CNA România este inițiatoarea punerii în practica a unei metodologii unice și inovatoare “conceptul tarifului pe ora”. Noi nu numai că suntem transparenți in a tarifa serviciile noastre pe baza ratelor orare și a timpului real petrecut de fiecare membru al echipei implicate în proiect, dar utilizăm și urmăm foarte amănunțit procesul de planificare al fiecărui angajament, Înțelegerea afacerii tale, Căutarea candidatului potrivit, Atragerea candidatului, Sprijinul pe durata intregului proces de selecție și adaugarea de valoare afacerii tale prin intermediul unui sistem de raportare structurat și realizat in timp util.

 


Office

CNA Romania:

Str. Hrisovului nr. 2-4, bl.2, parter, apt 88, camera 1, Sector 1, Bucuresti, Cod Postal 013162, Romania

 +40 731002820

 romania@cnaint.com

 


Meet the Team

 

 


Candidate Enquiry