Korpás Zoltán

    +36 20 3545 048

CNA International Korpas Partners

 

 

Zoltán az Ön Executive Search partnere Magyarországon. Több mint 20 éves vezetőkiválasztási tapasztalattal a háta mögött a szervezeti kultúrákkal és stratégiákkal összhangban lévő, inspiráló, innovatív és sokoldalú, agilis és digitális kompetenciákkal felvértezett vezetőket biztosított ügyfelei számára. Ezenkívül ügyfeleit támogatja management diagnosztikai területeken, beleértve Assessment Center / Development Center, Management Audit programok fejlesztését és megvalósítását, bérezési tanácsadási tevékenységet, illetve vezetőfejlesztési és karrier coaching megbízásokat egyaránt.

Hosszú pályafutása során nemzetközileg is jegyzett német és osztrák hátterű HR tanácsadó irodákban dolgozott. 2014-től sikeresen alapította meg és építette fel a CNA International magyarországi irodáját, illetve régiós vezetői funkciót is töltött be. 2019-ben újból csatlakozott a cégcsoporthoz, hogy megismételje a korábbi sikertörténetet.

A HR tanácsadási tevékenysége mellett történész PhD-val rendelkezik és elismert kutatója a koraújkori Habsburg Birodalomnak, különös tekintettel az Oszmán terjeszkedés magyarországi és földközi-tengeri kapcsolataira.

Életvitelét, üzleti értékteremtését és ügyfelei támogatását határozza meg filozófiája: “ a mindennapi üzlelti rutin mögött mindig megtalálható egy intellektuális, kulturális kihívás, ami a hosszútávúságot biztosítja.” Anyanyelvén kívül folyékonyan beszél spanyolul és angolul, illetve jól érti az orosz és az olasz nyelvet egyaránt.

 

Sectors

Manufacturing    Healthcare   Energy & Renewables    Business & Professional

 

Get in touch: